Seurakuntakerho

Matka pääsiäiseen, Oberammergaun kärsimysnäytelmä multimediaesityksenä, kesto 45 min. Vieraana rovasti Matti Häkkinen, joka kertoo oululaisen ryhmän matkasta Saksaan katsomaan tuota näytelmää vuonna 2010.
Musta surma riehui Euroopassa 1600-luvun alkuvuosikymmeninä. Baijerissa, Etelä-Saksassa Oberammergaun kyläläiset tekivät Jumalalle lupauksen ryhtyä esittämään Kristuksen kärsimysnäytelmää, mikäli kylä säästyisi kulkutaudilta. Näin kävikin. Nyt näytelmä on maailmankuulu. Sitä esitetään kymmenen vuoden välein edelleenkin pääosin kyläläisten omin voimin.

Raamattuluento

Rakkauden elämää muuttava voima, Ilkka Rytilahti luennoi.

Niittypirtin kerho

Kierrätystori

Kierrätystorilta voit hakea ilmaiseksi tarvitsemasi tai lahjoittaa ylimääräiseksi käynyttä tavaraa. Otamme vastaan vaatteita, liinavaatteita, leluja, astioita, koriste-esineitä ym. Huonekalut eivät torille mahdu. Lisää tietoa antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243