Seurakuntatalon pihalla

Ulkoilua seurakuntatalon pihassa laskiaistiistain kunniaksi. Omat liukurit mukaan!
Kylän perhekerhojen yhteinen ulkoilukerta. Makkaranpaistoa ja mehu- ja kahvitarjoilu.Keskiviikkona 14.2. EI OLE perhekerhoa seurakuntatalolla.
Valokuvaaja ottaa yhteiskuvan ulkona.

Valokuvaaja ottaa yhteiskuvan ulkona.

Kierrätystori

Kierrätystorilta voit hakea ilmaiseksi tarvitsemasi tai lahjoittaa ylimääräiseksi käynyttä tavaraa. Otamme vastaan vaatteita, liinavaatteita, leluja, astioita, koriste-esineitä ym. Huonekalut eivät torille mahdu. Lisää tietoa antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville Lähetysvintillä.

Koti-Pietilä

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat.