Nuorten raamis

Nuorisonurkka

Nuorten raamiksessa syvennytään Raamatun teksteihin lukien, keskustellen sekä bible journaling menetelmää hyödyntäen. Ryhmä on tarkoitettu 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille ja nuorille aikuisille.

Limingan kirkko

Celeste-nuorten kuoro

Limingan seurakunnna nuorisokuoro Celeste, tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.

Nuorisonurkka

Nuorten raamis

Vapputapahtuma

Vapputahatumassa esiintyy Peetu-pelle klo 12 ja klo 13, sen lisäksi myynnissä on makkaraa, munkkeja, simaa sekä hattaraa! Voit käydä pyöräyttämässä onnenpyörää tai osallistua arpajaisiin.
Pääsymaksu 1 euroa/ nenä tai 5 euroa/perhe. tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuukeräyseen. Lisätietoja antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243