Suomi 100 - Isänmaallinen juhlakonsertti

Suomi 100 - Isänmaallinen juhlakonsertti Limingan kirkko

Suomi100 - isänmaallinen juhlakonsertti klo 18 kirkossa.
Kajaanin mieslaulajat, isänmaallista runoa ja musiikkia.

Ohjelmassa on itsenäisen Suomen musiikillisia klassikoita- mm. Sibeliuksen Finlandia ja Jääkärimarssi, Hämäläisen Veteraanin iltahuuto jne. Maineikas Kajaanin mieslaulajien kuoro tulkitsee yhteensä kymmenen isänmaallista kuorosovitusta ja lopuksi virittelee joulutunnelmaa parilla joululaululla. Sotarunoilija Yrjö Jylhän koskettavan sotarunon, Laulu Kuujärvestaä, tulkitsee Juha Ahola ja Kaisa Kervinen lausuu kolme harvoin kuultua Hilja Jaakkolan Lotta-aiheista runoa. Tilaisuuden kunniavieraiksi kutsutaan Lakeuden alueen sotaveteraanit, sotilaspojat, Lotat ja pikkulotat.

Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy ja ohjelmalehtisen 10€ voi halutessaan ostaa kirkon ovelta.

Limingan kirkko

Kauneimmat hengelliset laulut- hyväntekeväisyyskonsertti

Limingan kirkko

Celeste-nuorten kuoro

Limingan seurakunnna nuorisokuoro Celeste, tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.