Suomi 100 - Isänmaallinen juhlakonsertti

Suomi 100 - Isänmaallinen juhlakonsertti Limingan kirkko

Suomi100 - isänmaallinen juhlakonsertti klo 18 kirkossa.
Kajaanin mieslaulajat, isänmaallista runoa ja musiikkia.

Ohjelmassa on itsenäisen Suomen musiikillisia klassikoita- mm. Sibeliuksen Finlandia ja Jääkärimarssi, Hämäläisen Veteraanin iltahuuto jne. Maineikas Kajaanin mieslaulajien kuoro tulkitsee yhteensä kymmenen isänmaallista kuorosovitusta ja lopuksi virittelee joulutunnelmaa parilla joululaululla. Sotarunoilija Yrjö Jylhän koskettavan sotarunon, Laulu Kuujärvestaä, tulkitsee Juha Ahola ja Kaisa Kervinen lausuu kolme harvoin kuultua Hilja Jaakkolan Lotta-aiheista runoa. Tilaisuuden kunniavieraiksi kutsutaan Lakeuden alueen sotaveteraanit, sotilaspojat, Lotat ja pikkulotat.

Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy ja ohjelmalehtisen 10€ voi halutessaan ostaa kirkon ovelta.

Limingan kirkko

Celeste- kuoron harjoitus

Celeste- nuorisokuoro on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.Kuoroa johtaa kanttori Hanna Korri p. 044 752 1242. Tervetuloa mukaan laulamaan!

Tähdet-kuoro

Tähdet-kuoro on harrastuskuoro, joka on tarkoitettu 1.-6.lk lapsille. Kuoron johtajana toimii kanttori Mika Kotkaranta.

Limingan kirkko

Naiskuoro Minkan harjoitukset

Naiskuoro Minka laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroon otetaan uusia laulajia, tule rohkeasti kokeilemaan, onko kuoro sinun uusi harrastuksesi. Kuoroa johtaa kanttori Hanna Korri, p. 044 7521242.