Suomi 100 - Isänmaallinen juhlakonsertti

Suomi 100 - Isänmaallinen juhlakonsertti Limingan kirkko

Suomi100 - isänmaallinen juhlakonsertti klo 18 kirkossa.
Kajaanin mieslaulajat, isänmaallista runoa ja musiikkia.

Ohjelmassa on itsenäisen Suomen musiikillisia klassikoita- mm. Sibeliuksen Finlandia ja Jääkärimarssi, Hämäläisen Veteraanin iltahuuto jne. Maineikas Kajaanin mieslaulajien kuoro tulkitsee yhteensä kymmenen isänmaallista kuorosovitusta ja lopuksi virittelee joulutunnelmaa parilla joululaululla. Sotarunoilija Yrjö Jylhän koskettavan sotarunon, Laulu Kuujärvestaä, tulkitsee Juha Ahola ja Kaisa Kervinen lausuu kolme harvoin kuultua Hilja Jaakkolan Lotta-aiheista runoa. Tilaisuuden kunniavieraiksi kutsutaan Lakeuden alueen sotaveteraanit, sotilaspojat, Lotat ja pikkulotat.

Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy ja ohjelmalehtisen 10€ voi halutessaan ostaa kirkon ovelta.

Limingan kirkko

Konsertti "J.S. Bach ja muita mestareita" Kalevi Kiviniemi, urut

Taiteilijatapaaminen klo 18
Ohjelma 15€
Levymyynti ennen ja jälkeen konsertin
Kaikki maksut käteisellä

Limingan kirkko

Kesäkonsertti Oulunsalo Soi 2018: Barokin taitajat

Oulunsalo Soi 2018: Barokin taitajat
Su 29.7.2018 klo 18.00, Limingan kirkko

Jeroen Berwaerts, barokkitrumpetti
Barocco Boreale

Konsertissa esiintyvät barokkiorkesteri Barocco Boreale solistinaan trumpetisti Jeroen Berwaerts, sekä Bravade-nokkahuilukvartetista Hanna Haapamäki ja Sunniva Fagerlund.

Käsiohjelman hinta ovelta: 25 €. Ohjelman voi halutessaan ostaa ennakkoon. Ennakkohinnat ovat: 20/17/10 € (+ mahd. käsittelykulu 1,00-2,50 €).