Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kaikille Limingan seurakunnan vapaaehtoisille tarkoitettu juhla, jossa syödään yhdessä ja iloitaan elämästä mukavan ohjelman kera. Juhla alkaa klo 18.00 ruokailulla ja on maksuton. Muista ilmoittautua ruokailun vuoksi Marika Kampsille tai kirkkoherran virastoon 10.11. mennessä.

Vapaaehtoisten kiitosjuhla on jo perinteeksi muodostunut virkistysilta seurakunnan vapaaehtosille. Aloitamme illan klo 18.00 hyvällä ruoalla, jonka seurakunnan työntekijät ovat valmistaneet. Sen jälkeen jatkamme iloisella ohjelmalla, jossa työntekijät saavat vaihteeksi laittaa itsensä likoon vapaaehtoisten puolesta.

Tervetuloa mukaan iloiseen illanviettoon!

Muistathan ilmoittautua ruokailun vuoksi 1pe 10.11. mennessä Marika Kampsille: marika.kamps@evl.fi tai kirkkoherranvirastoon p. 044 7521 220.

Marika Kamps
diakonissa