Tupoksen Vanamo

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat. Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.

Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä. Perhekerhossa leikitään, jutustellaan, kahvitellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Välillä ohjelmassa on ohjattua toimintaa, kuten laululeikkejä, loruttelua, askartelua tms.

Kierrätystori

Kierrätystorilta voit hakea ilmaiseksi tarvitsemasi tai lahjoittaa ylimääräiseksi käynyttä tavaraa. Otamme vastaan vaatteita, liinavaatteita, leluja, astioita, koriste-esineitä ym. Huonekalut eivät torille mahdu. Lisää tietoa antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville Lähetysvintillä.

Koti-Pietilä