Limingan Rauhanyhdistys (Katajamaa2)

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat. Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. (Voit käydä tutustumassa molempiin kylän kerhopaikkoihin, mutta tarkoituksena olisi, että valitset sitten kummassa alat käymään, ettei kerhot paisu liian suuriksi.)

Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä. Perhekerhossa leikitään, jutustellaan, kahvitellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Välillä ohjelmassa on ohjattua toimintaa, kuten laululeikkejä, loruttelua, askartelua tms.

Tupoksen Vanamo

Euron aamupala

Vapaaehtoiset kattavat aamupalan seurakuntatalolle joka torstai-aamu klo 9.00 - 10.13. Jokainen on tervetullut syömään ja tapaamaan tuttuja. Mukana diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243