Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat. Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. (Voit käydä tutustumassa molempiin kylän kerhopaikkoihin, mutta tarkoituksena olisi, että valitset sitten kummassa alat käymään, ettei kerhot paisu liian suuriksi.)

Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä. Perhekerhossa leikitään, jutustellaan, kahvitellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Välillä ohjelmassa on ohjattua toimintaa, kuten laululeikkejä, loruttelua, askartelua tms.

Tupoksen Vanamo

Tupoksen kesäkahvila

Tupoksen Kesäkahvila Vanamon Olohuoneessa Kauppakaari 1, Tupos.

Limingan kirkko

Kesäkonsertti Oulunsalo Soi 2018: Barokin taitajat

Oulunsalo Soi 2018: Barokin taitajat
Su 29.7.2018 klo 18.00, Limingan kirkko

Jeroen Berwaerts, barokkitrumpetti
Barocco Boreale

Konsertissa esiintyvät barokkiorkesteri Barocco Boreale solistinaan trumpetisti Jeroen Berwaerts, sekä Bravade-nokkahuilukvartetista Hanna Haapamäki ja Sunniva Fagerlund.

Käsiohjelman hinta ovelta: 25 €. Ohjelman voi halutessaan ostaa ennakkoon. Ennakkohinnat ovat: 20/17/10 € (+ mahd. käsittelykulu 1,00-2,50 €).

Aamupuuro

Vapaaehtoiset kattavat euron maksavan aamupalan kaikille seurakuntalaisille. Lisätietojan antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243