Yökahvila

Limingan kirkko

Kirkonmäellä tapahtuman nuorten jatkot. Yökahvilassa voi tutustua kirkkoon, pelata lautapelejä ja jutustella kahvin/teen äärellä. Illan päättää tuttuun tapaan iltapala ja hartaus. HUOM! Kulku yökahvilaan vain pääoven kautta.

Konsertti "J.S. Bach ja muita mestareita" Kalevi Kiviniemi, urut

Taiteilijatapaaminen klo 18
Ohjelma 15€
Levymyynti ennen ja jälkeen konsertin
Kaikki maksut käteisellä

Kesäkonsertti Oulunsalo Soi 2018: Barokin taitajat

Oulunsalo Soi 2018: Barokin taitajat
Su 29.7.2018 klo 18.00, Limingan kirkko

Jeroen Berwaerts, barokkitrumpetti
Barocco Boreale

Konsertissa esiintyvät barokkiorkesteri Barocco Boreale solistinaan trumpetisti Jeroen Berwaerts, sekä Bravade-nokkahuilukvartetista Hanna Haapamäki ja Sunniva Fagerlund.

Käsiohjelman hinta ovelta: 25 €. Ohjelman voi halutessaan ostaa ennakkoon. Ennakkohinnat ovat: 20/17/10 € (+ mahd. käsittelykulu 1,00-2,50 €).