Tupoksen kesäkahvila

Tupoksen Vanamo

Tupoksen ohjelmallinen kesäkahvila Vanamon olohuoneessa kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Kesäkahvilassa tutustutaan uusiin ihmisiin, kahvitellaan, jutustellaan, leikitään ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Mukana seurakunnan eri työntekijöitä. Tervetuloa!

Tähdet-kuoro

Tähdet-kuoro on harrastuskuoro, joka on tarkoitettu 1.-6.lk lapsille. Kuoron johtajana toimii kanttori Mika Kotkaranta.

Kierrätystori

Kierrätystorilta voit hakea tarvitsemaasi tavaraa ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa vaatetta, astioita, kenkiä, leluja, liinavaatteita ym.
Ylijäävät vaatteet ja tavarat kierrätetään vaatekeräyksiin tai SPR:n Konttiin.
Lisätietoja antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243

Vähävaraisten jouluruokailu

vapaaehtoiset kattavat joulupöydän, johon on kutsuttu seurakunnan vähävaraisia, työttömiä, eläkeläisiä sekä lapsiperheitä. Ruokalipun hinta on 5 euroa ja lipun voi ostaa etukäteen aamupuurolta tai diakoniatoimistolta. Lippuja myydään myös klo 11.30 alkaen seurakuntatalolla. Ruokailuun mahtuu mukaan n. 100 henkilöä.
Lisätietoja antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243 tai marika.kamps@evl.fi