Tule vapaaehtoiseksi

Voit etsiä vapaaehtoistöitä alla olevasta listasta (www.vapaaehtoistyo.fi)  ja ilmoittautua mukaan reksiteröitymällä.

Voit myös täyttää vapaaehtoisen lomakkeen tästä linkistä ja odottaa yhteydenottoa.

Vapaaehtoistyön koordinoija seurakunnassa on diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243

Vapaaehtoisten virkistystoiminta

Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Marraskuussa järjestetään jo perinteeksi muodostunut vapaaehtoisten kiitosjuhla seurakuntatalolla. Työntekijät ottavat siinä palvelijan roolin ja tarjoilevat vapaaehtoisille sekä ruumiin ravintoa ruoan muodossa että myös kevyttä mielen ravintoa iloisella ohjelmalla.

Seuraa ilmoittelua netissä ja lehdissä!

Lisätietoja antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243 tai marika.kamps(at)evl.fi

Virkistyspäivä vapaaehtoisille!

Limingan rovastikunta järjestää yhteistyössä alueen seurakuntien kanssa virkistyspäivän vapaaehtosille!

Päivän toiminnat ja ruokailu ovat maksuttomia.

Vuoden 2018 virkistyspäivä on la 5.5. ja paikkana Luurinmutkan leirikeskus. Tietoa ohjelmasta ja kyydityksistä tulee lisää lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja seurakunnan vapaaehtoistoiminnasta saat sähköpostilla: marika kamps(at)evl.fi

tai puhelimella: Marika Kamps p. 044 752 1243