Seurakunta elää aidosti arkea ja juhlaa

Eri työmuodot tarjoavat perheille mahdollisuuden osallisuuteen, yhteiseen jakamiseen, hengelliseen kasvuun ja virkistykseen. Jokainen halukas voi löytää paikkansa kirkossa, tilaisuuksissa, ryhmässä, kerhossa, leirillä tai kuorossa.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on Jumalan perheväen juhla, johon kaikki ovat tervetulleita.Jumalanpalvelusryhmät (12) ovat valmisteluissa ja toteutuksessa mukana. Ryhmiin toivotaan uusia kaikenikäisiä jäseniä.

• Messu tai sanajumalanpalvelus kirkossa joka sunnuntai klo 10
  • Perhejumalanpalvelus kirkossa tai Vanamossa (Kauppakaari 1) 1-2 kertaa vuodessa
  • Muskarikirkko Vanamossa tai seurakuntatalolla 1-2 kertaa syys- ja kevätkaudella
  • Mukulamessu tai pihakirkko tai vastaava 1-2 kertaa kesä-elokuun aikana
  • Vauvakirkko alkuvuodesta. Kutsutaan kaikki edellisen vuoden aikana kastetut lapset ja heidän perheensä ja kumminsa
  • Gospelmessu 1-2 kertaa vuodessa
  • Myös muita erityisjumalanpalveluksia

Kirkkomusiikki

• Tähdet-kuoro 1.-6.- luokkalaisille. Kuoronjohtaja Mika Kotkaranta
  • Celeste-kuoro 7. luokista ylöspäin. Kuoronjohtaja Hanna Korri
  • Kirkkolaulajat aikuisille
  • Aikuisten kuoro, joka on tarkoitettu työikäisille aikuisille

Lähetys

• Lähetysvintillä tehdään ja myydään käsitöitä
  • Lähetysillat ja –tilaisuudet kutsuvat kaikenikäisiä mukaan
  • Perjantaipulla joka kuukauden viimeinen pe klo 14 alkaen S-Marketin aulassa

Varhaiskasvatus

• Päiväkerhot 3-, 4- ja 5-vuotiaille Limingassa, Tupoksessa ja Ala-Temmeksellä
  • Perhekerhot: Seurakuntatalolla ti klo 9.30-11.00 ja Tupoksessa Vanamon olohuoneessa ke klo 9.30-11.00
  • Lapsiparkki 1-6-vuotiaille Koti-Pietilässä ja Tupoksen Vanamossa erikseen ilmoitettuina päivinä.
  • Pikkukirkot päiväkodeissa
  • Kirkkohetket jouluna ja pääsiäisenä
  • Kouluun lähtevien siunaaminen kirkossa toukokuun lopulla

Pyhäkoulutyö

Pyhisbändi "Torivarpuset" musisoi leikkipuistoissa, uimapaikoilla, torilla ja kauppojen pihoilla touko-elokuun aikana

Varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Kaikenikäisten tyttöjen ja poikien kerhoja Tupoksessa ja kirkonkylällä. Lisätietoja nuorisotyön ohjaajilta.

> Yhteystiedot
> Nuorisonurkka

Partio

• Partiotoimintaan voi osallistua koko perheenä. Kaikille ikäryhmille partiotoimintaa 30:ssä eri ryhmässä.
  • Perhepartio 1 x kk
  • Päivystys partiotoimistossa ke klo 15-17 tai pe 15-17

Toiminnasta tarkemmin Niittykärppien sivuilta www.niittykarpat.fi.

Diakonia

• Esikko-ryhmiä ensimmäisen lapsen saaneille vanhemmille 1-2 ryhmää vuodessa. Kuusi kokoontumiskertaa, joissa äidit tutustuvat toisiinsa ja aiheena mm. vanhemmuus, synnytys, imetys, hammashoito ja parisuhteen hoito. Järj. neuvolatyöntekijä Erja Vainiokangas ja diakoni Ritva Sassali.
  • Tosikko-ryhmä toisen lapsen saaneille vanhemmille sekä lapsille. Tiedustelut diakoni Ritva Sassali
  • Neulekahvila lähetysvintillä joka 2. keskiviikko klo 17.30 yhteisöllisyyden ja uusien tuttavuuksien luomiseksi. Matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonne voi tulla käsityön kanssa tai ilman.
  • Kotikäynti- ja asiakastyö: Perheet voivat ottaa tarvittaessa yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijöihin elämän erilaisissa kriiseissä ja tilanteissa.
  • Parisuhde: Mahdollisuus luottamuksellisiin keskusteluihin diakoniatyöntekijän kanssa. Voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Yhteyshenkilö Ritva Sassali.
  • Perheasiain neuvottelukeskus Oulussa tarjoaa ilmaista keskusteluapua myös liminkalaisille parisuhteen ja perheen kysymyksiin. Sähköposti: perheneuvontapalvelut.oulu@evl.fi
  • Kesäkahvila Vanamon olohuoneessa keskiviikkoisin klo 10-12 kesä- ja heinäkuun ajan
  • Vapaaehtoistoimintaa löytyy jokaiselle jotakin! Jos kaipaat tekemistä tai haluat olla avuksi ota yhteyttä Marika Kamps:in.