Lapsille ja perheille

Päiväkerho

Päiväkerho on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukemista. Lähtökohtana on kasteopetus, joka tukee perheiden kristillistä kasvatusta.

Päiväkerhossa puuhaillaan kaikenlaista kivaa; mm. leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, hiljennytään ja tutustutaan Raamatun ihmeelliseen maailmaan Taivaan Isän sylissä. Kerhon lomassa vietetään tietysti myös eväshetki.

Päiväkerhot ovat 3-5-vuotiaille ja kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Aloittaessaan kerhon lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta, jolloin hän pääsee kerhoon, mikäli paikkoja on vapaana. (Tälle keväälle emme ota enää uusia juuri 3 vuotta täyttäneitä, 2015-syntyneet voivat aloittaa kerhon syksyllä 2018). Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Kerhomaksu on 24e/lukukausi, seuraavalta sisarukselta 20e.

Vapaita kerhopaikkoja voit kysellä: Tuija Mourujärvi 044-752 1230.

KYLÄN KERHOT OVAT SIIRTYNEET KOTI-PIETILÄÄN.

Lapsiparkki

Lapsiparkki 1-6-vuotiaille liminkalaisille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia hetken omasta ajasta. Lapsianne hoitaa seurakunnan lastenohjaajat. Lapsiparkissa leikitään, hiljennytään ja vietetään eväshetki. Parkki on maksuton ja siihen on joka kerralle erillinen ilmoittautuminen. Lapsiparkkiajat ilmoitetaan Limingan seurakunnan nettisivuilla.

Lapsiparkkiajat löydät kohdasta "Tapahtumat"

"Jokainen lapsi on aarre". Lastenohjaajat huomioivat jokaisen lapsen yksilönä ja tukevat lapsen kokonaisvalt

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, jutustellaan, kahvitellaan ja hiljennytään alttarin äärelle.  Välillä ohjelmassa on ohjattua toimintaa, kuten laululeikkejä, loruttelua, askartelua, tms.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

Tupoksen perhekerho keskiviikkoisin klo 9.30-11 Vanamon olohuoneessa (yläkerta).

Kylän perhekerhot klo 9.30-11 tiistaisin Koti-Pietilässä ja keskiviikkoisin seurakuntatalolla. (Voit käydä tutustumassa molempiin kylän kerhopaikkoihin, mutta tarkoituksena olisi, että valitset sitten kummassa alat käymään, ettei kerhot paisu liian suuriksi.)

Helena Hakkarainen

Marja-Liisa Hautamäki