Lapsille ja perheille

Kaudelle 2018-19 päiväkerhoihin ilmoittautuminen 2.-31.5. löytyy tästä linkistä

Toivomukset otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. "Sisaruskerhoja" (3-5v.) perustetaan perheiden tarpeen sekä seurakunnan resurssien mukaan. Voit esittää mahdollisen kaveri- tai sisarustoiveen. Päiväkerholaisille lähetetään kerhokirje elokuun aikana.

Jos lapsesi täyttää syyskauden aikana 3 vuotta, voit ilmoittaa hänet jo jonoon.

Päiväkerho

Päiväkerho on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukemista. Lähtökohtana on kasteopetus, joka tukee perheiden kristillistä kasvatusta.

Päiväkerhossa puuhaillaan kaikenlaista kivaa; mm. leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, hiljennytään ja tutustutaan Raamatun ihmeelliseen maailmaan Taivaan Isän sylissä. Kerhon lomassa vietetään tietysti myös eväshetki.

Päiväkerhot ovat 3-5-vuotiaille ja kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Aloittaessaan kerhon lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta, jolloin hän pääsee kerhoon mikäli paikkoja on vapaana. 2016-syntynyt lapsi voi aloittaa kerhon syksyllä 2019. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Kerhomaksu on 24e/lukukausi, seuraavalta sisarukselta 20e.

Vapaita kerhopaikkoja voit kysellä: Tuija Mourujärvi 044-752 1230.

Viimeiset kerhot viikolla 21.

PÄIVÄKERHOJEN KEVÄTJUHLA ke 30.5. Limingan kirkossa klo 18. Eläinnäytelmä, kevätlauluja, esikouluunlähtevät siunataan, jäätelö- ja kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset lastenohjaajille.

Lapsiparkki

Lapsiparkki 1-6-vuotiaille liminkalaisille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia hetken omasta ajasta. Lapsianne hoitaa seurakunnan lastenohjaajat. Lapsiparkissa leikitään, hiljennytään ja vietetään eväshetki. Parkki on maksuton ja siihen on joka kerralle erillinen ilmoittautuminen. Lapsiparkkiajat ilmoitetaan Limingan seurakunnan nettisivuilla.

Lapsiparkkeja ei tälle keväälle enää ole. Syksyllä taas jatketaan :)

"Jokainen lapsi on aarre". Lastenohjaajat huomioivat jokaisen lapsen yksilönä ja tukevat lapsen kokonaisvalt

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, jutustellaan, kahvitellaan ja hiljennytään alttarin äärelle.  Välillä ohjelmassa on ohjattua toimintaa, kuten laululeikkejä, loruttelua, askartelua, tms.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

Tupoksen perhekerho keskiviikkoisin klo 9.30-11 Vanamon olohuoneessa (yläkerta).

Kylän perhekerhot klo 9.30-11 tiistaisin Koti-Pietilässä ja keskiviikkoisin seurakuntatalolla. (Voit käydä tutustumassa molempiin kylän kerhopaikkoihin, mutta tarkoituksena olisi, että valitset sitten kummassa alat käymään, ettei kerhot paisu liian suuriksi.)

PERHEKERHOJEN PÄÄTTÄJÄISET KAUDEN AIKANA KERHOSSA KÄYNEILLE MA 28.5. SEURAKUNTATALOLLA

Klo 9.30 alkaa ohjelmalla; eläinnäytelmä ja kevätlauluja, jonka jälkeen lounas. Ennakkoilmoittautuminen ohjaajille.