Kuluva vuosi on juhlavuosi monella tapaa. Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja reformaatiosta tulee kuluneeksi 500 vuotta. Samalla Liminka juhlii 540-vuotista taivaltaan. Reformaation juhlavuotta vietetään nimen Armoa 2017! alla. Nimi viittaa armoon käsitteenä, mutta myös pyyntönä ja kehotuksena.

Limingan seurakunta haluaa osallistua juhlavuoden viettoon tarjoamalla kaikille liminkalaisille ja muille kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua syvemmin juhlavuoden aiheisiin LiminGo - mobiilipelien avulla. LiminGo – pelit ovat liikunnallisia aktiviteetteja, joiden pelaamiseen tarvitaan internetyhteydellä varustettu mobiililaite

Pelialustana on suomalainen ActionTrack GPS -paikannusta hyödyntävä mobiilipeli. Toiminnallinen idea on samankaltainen kuin Pokemon Go -pelissä. LiminGo -pelit ovat vapaasti pelattavissa 1.6 – 31.8. välisenä aikana. Pelejä on kolme: Armoa 2017!, Suomi 100! ja Aapin iltakävely. Pelit toimivat Android- ja iOS – laitteilla, joihin löytyy suomenkielinen ActionTrack – sovellus Play kaupasta tai App Storesta. Sovellus ja pelit ovat ilmaisia.

Peliin voi kirjautua omalla nimellä tai nimimerkillä. LiminGo -pelejä voi pelata myös ryhmänä. Kuulokkeet kannattaa ottaa mukaan. Aloita pelaaminen lataamalla ActionTrack – sovellus ohjeiden mukaan. Löydät Limingan seurakunnan pelit ActionTrack -sovelluksesta klikkaamalla koti -valikosta
löytyvää etsi aktiviteetteja – kuvaketta. Valitse palveluntarjoajien listasta Limingan seurakunta. Pelit ilmestyvät kuvakkeina sovelluksen näytölle.

LiminGo – pelit soveltuvat parhaiten kouluikäisille ja sitä vanhemmille. Alle kouluikäiset voivat osallistua peliin yhdessä vanhempiensa kanssa. Tehtäviin on sisällytetty tekstiä, kuvia, videoita ja ääntä.

Tule, näe ja koe LiminGo – pelit yksin tai yhdessä!

Henkilöhistoria Katrin oikopolku
Kirkkorakennus Museo